Опънати тавани Барисол в България. Над 20 години опит, коректност и качество!

Новости от Barrisol Normalu S.A.S.

В края на отминаващата 2022 година бихме искали да Ви представим някои новости, разработeни от производителя на опънати тавани Барисол - Normalu S.A.S. 

Започваме с едно уникално по рода си цвете, чиито отделни листенца са направени от опънати платна Барисол. Това цвете беше основен декор при представянето на пролетната колекция на модния гигант Louis Vuitton за 2023 година. Повече информация и снимков материал можете да откриете тук.

опънати тавани Барисол

Продължаваме с чисто новият website: www.barrisol-home.com посветен изцяло на индивидуални проекти реализирани с опънати тавани Барисол. Там ще можете да откриете от класически решения с платна Барисол до авангардни частни проекти, които биха Ви подсказали за различни идеи при планиране на Вашият ремонт у дома.

опънати тавани Барисол

Не на последно място представяме и друг нов website: www.barrisol.com/profiles/fr посветен на всички възможни профилни системи Barrisol. Огромно разнообразие от алуминиеви профили създадени за нуждите на различните технологии на монтаж на опънати тавани Барисол. Важно е обаче да напомним, че политиката на фирмата е да предлага само цялостен продукт изработен от оторизиран дилър!