Опънати тавани Барисол в България. 20 години опит, коректност и качество!

Новости от Barrisol Normalu S.A.S.

В края на отминаващата 2022 година бихме искали да Ви представим някои новости, разработeни от производителя на опънати тавани Барисол - Normalu S.A.S. 

Започваме с календара за 2023та година, в който са поместени 24 забележителни проекта реализирани с различните модели и цветове платна Барисол в различни краища на света. Почетно място е определено на уникално по рода си цвете, чиито отделни листенца са направени от опънати платна Барисол, и то беше основен декор при представянето на пролетно/есенната колекция на модния гигант Louis Vuitton. В календара ще откриете още забележителни проекти с опънати тавани тип лак с огледален ефект, транслуцент, огледални Barrisol Mirror@ и Inox@ платна, разнообразни осветителни тела и други обемни форми. За да разгледате календар 2023, моля натистете тук.

опънати тавани Барисол

Продължаваме с чисто новият website: www.barrisol-home.com посветен изцяло на индивидуални проекти реализирани с опънати тавани Барисол. Там ще можете да откриете от класически решения с платна Барисол до авангардни частни проекти, които биха Ви подсказали за различни идеи при планиране на Вашият ремонт у дома.

опънати тавани Барисол

Не на последно място представяме и друг нов website: www.barrisol.com/profiles/fr посветен на всички възможни профилни системи Barrisol. Огромно разнообразие от алуминиеви профили създадени за нуждите на различните технологии на монтаж на опънати тавани Барисол. Важно е обаче да напомним, че политиката на фирмата е да предлага само цялостен продукт изработен от оторизиран дилър!