Опънати тавани Барисол в България. Над 20 години опит, коректност и качество!

France Origine Garantie
 • опънат таван Barrisol в дневна - платно лак

  Опънати тавани Barrisol за дома. Технологията на Барисол позволява да се постигне идеалният таван - перфектна равнина с различно покритие (гланц, мат, сатен и други). Опънати тавани Барисол са стилно и съвременно решение за интериора на Вашата дневна, спалня, кухня, коридор или баня.

 • Транслуцентен таван Barrisol в Националната галерия за чуждестранно изкуство

  Транслуцентни/светещи платна Barrisol + ELT3D. Светлопропускащите платна Барисол с монтирано над тях LED осветление дават хомогенна и приятна светлина, която създава усещане за обем и свежест. С RGB LED осветление можете да разнообразите и допълните бялата светлина в различни цветове. А системата ELT3D Ви дава възможност да постигнете впечатляващи светлинни ефекти.

 • Опънат таван Barrisol с вградено осветление в офис

  Класически опънати тавани Barrisol приложими за домашни, офисни, медицински, санитарни, производствени, търговски и много други площи. Системите Барисол имат богат избор на модели и цветове - мат, лак с огледален ефект, сатен или металик.

 • Огледални платна Barrisol Mirror - съчетават ефекта на огледало и техническите характеристики на опънатите тавани Барисол. Оставят впечатление за обем и базграничност на всяко помещение.

 • Технически текстил Artolis

  Покривайки стените на Вашето помещение с технически текстил artolis си осигурявате гладка повърхност, акустичен комфорт, осветеност, необикновен уют и стил. Монтажът е бърз и чист. Има възможност за печат на изображения, както и в цвят по система RAL.

 • опънат таван Barrisol, изпълнен с акустични платна

  Акустични опънати тавани Барисол + система Arcolis. Всички модели платна Barrisol могат значително да завишат акустичните си свойства чрез перфорация. Създаването на качествена звукова среда в затворени помещения трябва да е и приоритет за всички нас! Това допринася за личния комфорт както в работна, така и в жилищна среда. Акустичните панели Arcolis се изработват по стандартни и индивидуални размери и цвят и се монтират стационарно или на подвижни рамки.

 • Barrisol Clim

  Иновативна и патентована система за климатизация и вентилация Barrisol Clim. Опънати тавани Барисол освен с неоспоримите си естетически качества, предоставят нова възможност за климатизирането на помещенията. Тиха, икономична и невидима, системата Barrisol Clim служи за охлаждане и/или затопляне като постига температурна разлика на ниво под/таван от едва ≈1,5°C.

 • Платна Barrisol с 3D форми. Съчетавайки разнообразието от модели и цветове опънати тавани с флексибилните профили на Барисол можем да изработим за Вас фигури с 3D форми. Дизайнерски осветителни тела, изложбени щандове, обличане на конструктивни елементи и други.

Опънати тавани Барисол

Ние сме Барисол България/ЛИНЕАРТ ООД - дългогодишният официален представител на Barrisol Normalu S.A.S. (Франция), световен лидер в производството и дистрибуцията на френски опънати тавани.

Предлагаме над 15 разновидности опънати тавани за широк кръг приложения с богата цветова гама от над 100 цвята.

От нас ще получите професионален оглед и консултация, безупречен монтаж и високо качество, коректност и гаранция! Нашата компания е водеща в монтажа и поддръжката на опънат таван в България. 

Разполагаме с разнообразен избор от профили чрез които бихме могли да създадем, както стандартни хоризонтални платна във вашия дом, така и дизайнерски осветителни тела по индивидуален проект, 3D форми, изложбени щандове и други. Технологията на опънати тавани Барисол непрестанно се развива и дообогатява с мисъл за опазване на околната среда. Затова и всеки опънат таван Барисол е 100% рециклируем.

В годините доказахме, че работим прецизно и качествено при изпълнение на поетите ангажименти, което ни утвърди като лидер на пазара.