За нас

Ние сме Барисол България/ЛИНЕАРТ ООД - дългогодишният официален представител на Barrisol Normalu S.A.S. (Франция), световен лидер в производството и дистрибуцията на опънати тавани.

В годините доказахме, че работим коректно, прецизно и качествено при изпълнение на поетите ангажименти. Това ни утвърди и като водеща компания в монтажа и поддръжката на всеки тип опънат таван в България.

Фабриката, създадена през 1967 година се намира в северна Франция и произвежда продуктите Barrisol за своята дистрибуторска мрежа в цял свят, част от която сме и ние.

С годините създадохме сплотен и опитен екип. Специалистите ни сертифицирани във Франция и запознати с всички нови технологии отлично могат да се справят, както с малкия домашен ремонт, така и с големи обществени проекти.

Защо да изберете нас?

Защото имаме дългогодишен опит и квалифициран персонал, който подхожда индивидуално спрямо изискванията на клиента и характеристиките на всеки проект.

Защото предлаганите от нас продукти се монтират бързо и чисто дори и на минимално разстояние от 18 мм. спрямо действителния таван или стена, като се постига идеално гладка повърхност с различен ефект.

Разполагаме с многократно по-богата палитра от цветове и модели платна в сравнение с други подобни продукти.

Работим с широк избор от профили чрез които бихме могли да създадем платна с 3D форма, дизайнерски осветителни тела по Ваш вкус и идея, изложбени щандове и други.

Технологията на опънати тавани Барисол непрестанно се развива и дообогатява. Пример са разнообразната гама огледални платна Barrisol Mirror. Това е изключителен продукт, който безопасно имитира визията на огледало и създава обем и неповторим стил. Създадохме и иновативна патентована система за климатизация и вентилация Barrisol Clim.

С мисъл не само за човека, но и за здравето на нашата планета, платната и алуминиевите профили Barrisol са до 100% рециклируеми.

От 2007 година фирмата ни е директен вносител на двойни инсталационни подове Newfloor (Италия).

През 2009 година получихме представителството на FF Systems (Германия) за България, като тя специализира в производството и дистрибуцията на ревизионни клапи подходящи за монтаж в стени и тавани от гипскартон, тухлен зид и други.

Сигурни сме, че ще оправдаем Вашето доверие и няма да Ви разочароваме.

Ние не предлагаме просто услуга, а резултати!