Опънати тавани Барисол в България. Над 20 години опит, коректност и качество!

Какви са предимствата на френски опънати тавани Барисол!

Опънати тавани и осветителни тела в офис

Доверието на клиентите в марката Barrisol си има своята основателна причина. Това е марката и технологията за опънати тавани създадена преди повече от 50 години във Франция. Имаме удоволствието да сме единственият оторизиран представител на територията на България. Технологията Барисол непрестанно се развива с цел да предложи възможно най-добрите, уникални и адаптивни опънати тавани в света. Всички материали се произвеждат само и единствено във фабриката в Кембс, Франция. Следва да се спрем само на някои от предимствата, които всеки опънат таван Барисол притежава:

Липсващо изображение

Дизайн

Елегантни, модерни и изискани. Опънати тавани Барисол предлагат разнообразие от модели и цветове платна за всеки вкус.

сложни 3D форми, реализирани с технология от Барисол

Устойчивост

Опънатият таван Барисол е изключително издръжлив на натиск (без режещи предмети), а също и на доста голям диапазон от затопляне и охлаждане. Не се променя дори и в контакт с хлорни, газови субстанции, както и X-ray облъчване.

Липсващо изображение

Екологичност

При производството на своите продукти компанията отделя особено внимание за опазване на околната среда. Платната Барисол не са токсични и са 100% рециклируеми. Отличават се с дълъг експлоатационен живот.

Водоустойчивост и антистатичност

100% водоустойчиви. Не задържат влага, конденз и прах. Голяма част от различните модели платна Барисол могат да бъдат почиствани само с вода при нужда (без текстилните и велурени платна).

монтаж на опънат таван Барисол

Чист и бърз монтаж

За разлика от други марки опънати тавани Barrisol се монтират само и единствено от обучени специалисти. Затова и монтажът на платната е бърз, сигурен и чист.

До момента изброихме базовите предимства на опънати тавани Барисол.

За повече информация може да разгледате възможностите, предлагани от технологията Барисол